ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

Τι εννοούσε ο Τσιόδρας πως το δικαιολογούν την επομενη μερα και πόσο ακόμα θα τους ανέχεσαι;;

 

Τι εννοούσε ο Τσιόδρας πως το δικαιολογούν την επομενη μερα και πόσο ακόμα θα τους ανέχεσαι;;

προσπαθούν να το δικαιολογήσουν

Τον τελευταίο καιρό όλοι μας ανοίγοντας την τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ για τουλάχιστον 3 μήνες εγκλωβισμένοι σπίτι και με κυβερνητική ανακοίνωση και ποινή στην ανυπακοή. Με κλειστές τις επιχειρήσεις μας και με τις εκκρεμότητες σε δάνεια, ΔΕΗ, νερό, εφορία, γινόταν αλλεπάλληλα ένας πόλεμος φόβου σε όλους τους πολίτες

Έβγαιναν διάφορες ανακοινώσεις από καθηγητές, πανεπιστήμια, ιατρικά κέντρα που έλεγαν ότι η θνησιμότητα του ιού είναι όπως και της γρίπης και έτρεχαν τα κανάλια να κουκουλώσουν όλες αυτές τις ειδήσεις και να βγάλουν άκυρους και hoaxes όλους αυτούς τους επιστήμονες. Αλλά και παράλληλα σου έδειχναν άλλους τόσους νεκρούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, μη φεύγοντας από τον φόβο που σε είχαν εγκλωβισμένο.

Εσύ βέβαια χειροκροτούσες από την φυλακή σου γιατί σου έδειχναν την πρωτιά της Ελλάδας με τους λιγότερους θανάτους.

Και ξαφνικά βγαίνει ανακοίνωση από το πανεπιστήμιο USC αλλά και από το τμήμα δημόσιας υγείας του Λος Άντζελες ότι από τα 442.000 άτομα που βρέθηκαν θετικοί κατέληξαν μόνο οι 7.000 άρα πάμε σε ένα ποσοστό της τάξης του 0.3%. Που πάει να πει ότι δεν είναι τόσο θανατηφόρος, επίσημα πλέον, αλλά είναι όπως μία απλή γρίπη και προσπαθούν να το ξανα κουκουλώσουν.

Και βγαίνει ο Dr. Τσιόρδας που λέει ότι όσοι κατέληξαν από ή με, τους βάφτιζαν από.

ΒΙΝΤΕΟ:



Όλοι γνωρίζουμε πλέον ότι είχαμε συνολικά στην Ελλάδα 146 θανάτους βαφτισμένους από Κορονοιό από τους 2.632 αλλά δεν γνωρίζουμε πόσοι πραγματικά απεβίωσαν απ' αυτόν που και πάλι είναι μικρότερο το ποσοστό από το 0.3%.

Εμείς που ζούμε από τον τουρισμό, που καταστράφηκε η φετινή σεζόν από το όλο πανδαιμόνιο πώς πρέπει να αντιδράσουμε, η κυβέρνηση τι κάνει, τι κάνει η βουλή ως το νομοθετικό σώμα του κράτους;

Δες τώρα ρε Έλληνα που σε έχουν για τελείως χαζό πως προσπαθούν να το δικαιολογήσουν σε αυτό εδώ το βίντεο

ΒΙΝΤΕΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ - ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ:

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ